Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam zamówiłem z allegro amory kolo napisał ze komplet i tak patrzę ale zdaje mi sie ze to dwa prawe amory :shock: czy się mylę ????

oto fotka amorków http://i.imgur.com/1cM9d.jpg

Edytowane przez krystian
Opublikowano
raczej jest to prawy i lewy, ale najlepiej jak byś podał numer tego drugiego bo ten o numerach 334923 jest napewno prawy.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Opublikowano
kolo zapodał mi tę fotkę i twierdzi że'' komplet '' ale patrząc na nie to dwa prawe :!: tamten nie ma naklejki ale patrząc uważnie widać ze są to dwa identyczne amory tylko że do fotki odwrócony i wygląda na 1 rzut oka jak lewy :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na 99 dwa jednakowe. A gdzie ty zamawiasz ze jeden ma nalepkę, drugi nie ma. Po za tym KAYABA nie nakleja tylko ma wyryte swoje numery i logotyp, wiec to pewnie jakies gówno z hin!!! :mad2:

PZDR>

Opublikowano
kurde potrzebuję komplet amorków na przód z mocowaniem na łącznik stabilizatora ale w sklepach kosmiczne ceny mają :/ i znalazłem te kayaby za 300 zł ale co z tego jak to dwa prawe :mad2: jeden lewy pytałem wczoraj to 550 zł
Opublikowano
Jestem w stanie załatwić ci po 370zł/szt nowe w oryginalnych pudełkach i z gwarancją ewentualnie monroe za 270zł/szt.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

HEh, drogi ten monroe. Po za tym kolego nie wiem gdzie się pytałeś ale na rynku jest kilka tanich zamienników (chodź raczejsz szkoda na nie kasy) poniżej 200/szt. Ale wydaje mi sie że ten monroe spokojnie daje radę, 3lata gwarancji i spokojnie styka 500 za kpl dwóch amorów.

PZDR>

Opublikowano
Monroe jest dużo przereklamowany. Napisałem o nim tylko dlatego że jest 100 zł różnicy miedzy KYB - co samo mówi za siebie. :D :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U mnie ani bilstei, ani kayaba nie wytrzymały tyle co refleksy. Praktycznie tamte po 10tyś reklamowałem a monroe mam już ponad 50 tyś i śmiga jak nowy. Kiedyś monroe miał problemy z jakością, ale od dobrych 5 lat nie ma z nimi problemu. Fakt reklamację się zdarzają, ale to jest nieuniknione. Faktem jest natomiast ze na 1000 sprzedanych sztuk najmniej reklamuje się Monroa i Sachsa.

PZDR>

Opublikowano
W moim sklepie, który prowadzę juz od kilku lat nie było jeszcze żadnej reklamacji KYB a trochę ich sprzedałem,