Skocz do zawartości

3XX czy to dwa prawe amortyzatory ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zamówiłem z allegro amory kolo napisał ze komplet i tak patrzę ale zdaje mi sie ze to dwa prawe amory :shock: czy się mylę ????

oto fotka amorków http://i.imgur.com/1cM9d.jpg

Edytowane przez krystian

Opublikowano
raczej jest to prawy i lewy, ale najlepiej jak byś podał numer tego drugiego bo ten o numerach 334923 jest napewno prawy.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Opublikowano
  • Autor
kolo zapodał mi tę fotkę i twierdzi że'' komplet '' ale patrząc na nie to dwa prawe :!: tamten nie ma naklejki ale patrząc uważnie widać ze są to dwa identyczne amory tylko że do fotki odwrócony i wygląda na 1 rzut oka jak lewy :D
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Na 99 dwa jednakowe. A gdzie ty zamawiasz ze jeden ma nalepkę, drugi nie ma. Po za tym KAYABA nie nakleja tylko ma wyryte swoje numery i logotyp, wiec to pewnie jakies gówno z hin!!! :mad2:

PZDR>

Opublikowano
  • Autor
kurde potrzebuję komplet amorków na przód z mocowaniem na łącznik stabilizatora ale w sklepach kosmiczne ceny mają :/ i znalazłem te kayaby za 300 zł ale co z tego jak to dwa prawe :mad2: jeden lewy pytałem wczoraj to 550 zł
Opublikowano
Jestem w stanie załatwić ci po 370zł/szt nowe w oryginalnych pudełkach i z gwarancją ewentualnie monroe za 270zł/szt.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

HEh, drogi ten monroe. Po za tym kolego nie wiem gdzie się pytałeś ale na rynku jest kilka tanich zamienników (chodź raczejsz szkoda na nie kasy) poniżej 200/szt. Ale wydaje mi sie że ten monroe spokojnie daje radę, 3lata gwarancji i spokojnie styka 500 za kpl dwóch amorów.

PZDR>

Opublikowano
Monroe jest dużo przereklamowany. Napisałem o nim tylko dlatego że jest 100 zł różnicy miedzy KYB - co samo mówi za siebie. :D :D
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

U mnie ani bilstei, ani kayaba nie wytrzymały tyle co refleksy. Praktycznie tamte po 10tyś reklamowałem a monroe mam już ponad 50 tyś i śmiga jak nowy. Kiedyś monroe miał problemy z jakością, ale od dobrych 5 lat nie ma z nimi problemu. Fakt reklamację się zdarzają, ale to jest nieuniknione. Faktem jest natomiast ze na 1000 sprzedanych sztuk najmniej reklamuje się Monroa i Sachsa.

PZDR>

Opublikowano
W moim sklepie, który prowadzę juz od kilku lat nie było jeszcze żadnej reklamacji KYB a trochę ich sprzedałem,