Skocz do zawartości

330i Listwy ozdobne zderzaka przedniego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie myślieli że trafią na takiego pedanta

ale dobrze

ja uważam że nie należy wierzyć nikomu jak sam nie dopilnujesz to nie można być pewnym

wymienili silvery na serie black ?

Opublikowano
Przyjechałem odebrać samochód, idę na halę, a tam jeden migacz, który podlegał wymianie, w wersji silver. Tam pracują chyba Stevie Wonder'y :mad2: Kazałem wymienić. Czekam/my teraz na odpowiedź TU ubezpieczeniowego o dopłatę za cieniowanie błotników, bo maska polakierowana trochę różni się od innych części. Generalnie próbowałem z różnymi lakiernikami od tanich, średnich cenowo, smart-plus i teraz ASO najdroższe i nic juz nie będzie wyglądało jak w oryginale :cry2: Dlatego ewentualnego kupca mojego samochodu z góry za to przepraszam. Chyba, że jest po...nym pedantem, bo na nowo polakierowanym zderzaku, który nie widział szosy, jest mikro ryska do podkładu i zastanawiam się czy ich dodatkowo nie opieprzyć i kazać jeszcze raz lakierować.
Opublikowano

ludzie kiedy Wy się urodziliście ?

ASO nie jest synonimem profesjonalizmu,

sam ostatnio byłem świadkiem kiedy pracownicy ASo stali i rozmawiali o problemie bo na nowomalowanym elemencie przykleił się włos :duh:

tragedia

trzeba szukać rzetelnych ludzi czy to mechaników czy lakierników i dodatkowo w miarę możliwości patrzeć na łapy, no niestety taki kraj