Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam następujące pytanie,czy ktoś próbował wyciąć szlifierką blachę która dzieli bagażnik ze znajdującą się w nim tubą a kabiną?Dokładnie chodzi mi o tą blachę na której znajdują się z tyłu głośniki:

Przykładowy screen:

http://images48.fotosik.pl/74/e54066e1a859774emed.jpg

Ta blacha z pewnością tłumi dźwięk tuby i trzeba trochę podkręcić vol.żeby usłyszeć bass w środku,zastanawia mnie czy wycięcie tej blachy jest możliwe, nie koniecznie całej ale większego otworu tak aby bass przedostawał się swobodniej do kabiny przy czym nie uszkadzając jakiegoś elementu.

Opublikowano
nie wiem kolego co ty kombinujesz ale jeżeli chcesz mieć dobry bas to głośnik musi być umiesczony w skrzyni basowej bo tak nigdy nie będzie dobrze działał i wycinanie nic ci nie pomoże
Opublikowano

Widziałem taką przeróbkę ale osoba która to zrobiła nie jest zadowolona z tego.

Problem z podskakująca półką (trzeszczy i puka) oraz gorsze właściwości jezdne gdyż jest to element nośny samochodu nadający mu sztywności. Polecam inwestycję w lepsze audio.

Rozkodowanie numerów VIN na PW

sprzedam drążki kierownicze boczne (prawy, lewy) do e34 touring tanio

511185044 - nie odbieram prywatnych

Dbajcie o siebie i o innych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.