Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , jutro jade z ojcem po X6 , nie posiada ono pakietu oświetleniowego. Więc nasuwa się pytanie , co wchodzi w jego skład i czy można go dołożyć ? wiem ,że E71 to nie E70 , ale tam na forum nikt nic nie wie. Pozdrawiam Mateusz
Opublikowano
Wszystko można dołożyć, ale pakiet oświetleniowy to straszna rzeźba i koszta - nowe podświetlane lusterka, nowe podświetlane klamki zewnętrzne, wiązki do tego...
Opublikowano

fajny bajer, bez ktorego spokojnie da się żyć

Ogólnie ociepla auto w srodku, na zewnatrz to tylko podswietlone klamki chyba, tzn LEDowe swiatelka pod klamkami oswietlajace ,,, drzwi, w sumie oprocz tego ze auto ciekawie wyglada gdy wsiadasz lub wysiadasz w nocy nic innego nie daje.

W srodku to podswietlone klamki, schowki, wnęki, listwy, tez LED-ami. Nawet jak już auto jedzie to swieci ciagle na schowkach w drzwiach czy klamkach ale dyskretnie i w niczym nie przeszkadza dając taki fajny cieply klimacik. No i jak jedziesz z dzieciakami nocą i co chwile cos trzeba wyciagac szukac dla nich to dobra sprawa :D Ja mam fabrycznie, wiec nie wiem ile by dolozenie kosztowalo, ale jak duzo to chyba nie warto. A tak w ogole to podswietlenie schowkow czy klamki LEDami pewnie duzo taniej niz fabryczny pakiet do dolozenia, zrobi ci kazdy elektryk. Wystarczy kupic listewki LEDowe.

Opublikowano

Te Ledy znajdują się w lusterkach zewnętrznych, w klamkach zewnętrznych + wewnętrznych, pod drzwiami (aby nie wdepnąć w kałużę), w schowkach...

Było o tym dużo, po co te zapytania (chyba żeby nabić sobie punktów)... :duh:

Opublikowano
nie , kolego . Może źle wpisywałem , ale nie udało mi się znaleźć , skoro było to możesz podlinkować . Jak nie znalazlem to zapytałem , wydaje mi się od tego jest forum . A tutaj każdy by odsyłał tylko do szukajki