Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam serdecznie szukam w swojej bawarze wejść do diagnostyki jedno znalazłem jest pod kierownicą w schowku a ponoć są jeszcze 2 wejścia tylko gdzie.
Opublikowano

Jeśli masz poliftową e39 to gdzie Ty chcesz jeszcze szukać 2 innych wejść?

Może pomyliłeś to jeszcze z jednym wejściem, które w przedlifotwych e39 było pod maską (duże okrągłe złącze) oraz drugim wejściem w schowku, o którym może gdzieś przeczytałeś w necie - ale to w schowku to jedynie wejście na oryginalną latarkę BMW, która się z tego wejścia ładuje.

W polifcie w Twoim przypadku wejście diagnostyczne jest tylko pod kierownicą po lewej stronie - złącze OBD II.

Pzdr.

Opublikowano

no to napewno pomyliłem gdzieś musiałem przeczytać bo właśnie mam poliftufke czyli jest tylko jedno wejście.

A mam takie pytanie masz może gdzieś instrukcje obsługi inpa 5.0

Opublikowano

W necie poszukaj bo z tego co pamiętam to niektórzy mieli na swoich kontach na Chomiku itp. Nie wiem tylko czy to nie była jedynie w jęz. angielskim.

Pzdr.

Opublikowano

Carsoft to jest taki prostszy, bardziej okrojony program. Coś tam posprawdzasz ale w porównaniu do INPA jest dziecinną igraszką. Ale fakt - sprawdzić, skasować błędy i podejrzeć niektóre parametry Live Data się da.

Pzdr.