Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy umieściłem w dobrym dziale...

Miał ktoś do czynienia ze Smorawińskim z Poznania? Chodzi mi o salon i serwis.

http://i2.photobucket.com/albums/y27/tex05/worshipbmw.gif
Opublikowano

Witam,

Ja miałem i to nie jeden raz, czasami wolałem dojechać do serwisu 250km do Smorawińskiego niż 130km do Bońkowskich

Powiem tak- nie mam żadnych zastrzeżeń :cool2: obsługa w dziale serwisu jak i w dziale sprzedaży bardzo miła i pomocna.

zawsze się kontaktowali jak była jakaś sprawa do zrobienia.

Ps.

Teraz jeżdżę do Szczecina do Bońkowskich bo się bardzo poprawili, i poziom jest na równi z Poznaniem :mrgreen:

Opublikowano

Wrażenia bardzo pozytywne. W ubiegłym roku rozwiązali mi problem z szarpaniem ASB. W tym roku zaś dałem się skusić dwa razy na program "Renesans". I tu również miłe zaskoczenie poziomem usługi (punktualność, żadnych odstępstw w cenie w stosunku do uzgodnionej przy zdawaniu samochodu, możliwość naprawy przy wykorzystaniu moich części) Kiedyś jeździłem do Berlina do serwisu gdzie ją kupiłem, ale stwierdziłem, że warto też pospacerować po Poznaniu gdy autkiem zajmują się na Obornickiej.

Pozdr.