Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam... jeżdżę bmw e30 328i...Jakiś czas temu dałem się przejechać koledze autem no i niestety uderzył dość mocno tylnym prawym kołem w krawężnik... alufelga się skrzywiła... i założyłem stalówki... zaważyłem że po tym wydarzeniu lewe tylne koło ma o wiele większy negatyw niż prawe.,.. jak jadę i zacznę szybko ruszać kierownicą to jest dziwne uczucie (takiego pływania). dodam że wcześniej tego nie było...Czego może to być przyczyną?? Przed tym trzymała się drogi nie samowicie...Proszę o pomoc ...
Opublikowano
myślę że wina jest kolegi idioty że ci uszkodził auto ;)

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie umiesz wiązać faktow?? Kolega przyłozył >auto źle sie prowadzi. Krzywy wahacz > złe prowadzenie. No chyba nie trzeba być geniuszem. A jak nie wiesz dalej co zrobic to ja mam dobra radę. Daj koledze niech przyłozy druga stroną, tylko z taką samą siło, by wahacz tak samo się wygiał ja ten pierwszy. Najlepiej na tym samych felgach. Jak bedą oba krzywe to prowadzenie napewno sie poprawi :twisted:

PZDR>

I nie dawaj wiecej dzieciom samochodów jak nie umiejąj jeździć.

No i jeszcze powiedz jakie miałeś koła letnie a jakie zimowe, Bo jak jest duży przeskok rozmiaru (z 16 na 14) to może być uczucie pływania. N

Nie zmienia to jednak faktó ze jak sa różne negatywy na jednej osi to wahacz jest do wymiany.

Opublikowano
A jak nie wiesz dalej co zrobic to ja mam dobra radę. Daj koledze niech przyłozy druga stroną, tylko z taką samą siło, by wahacz tak samo się wygiał ja ten pierwszy. Najlepiej na tym samych felgach. Jak bedą oba krzywe to prowadzenie napewno sie poprawi :twisted:

Buhahahahah dobre :cool2: