Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niedawno kupiłem BMW E46 z 99 roku i mam problem z radiem. Jak odpalam samochód rano wszystko pięknie gra ale po przejechaniu niedużego odcinka drogi przestaje grać i nic nie da się zrobić. Po dłuższym postoju jest znowu tak samo. Ktoś może miał podobny problem lub wie jak to rozwiązać ? Proszę o pomoc
Opublikowano

Nie wiem jak u ciebie ale radio na wyłączonym silniku zawsze się wyłączy po jakimś czasie ale podczas jazdy? może coś jest rozłączone i nie wykrywa że jest auto w trybie pracy

pewnie po zmianie radia było by ok.

jedz do magików od audio oni zawsze coś poradzą

Opublikowano
Podłączę się pod temat!Pytanie... Czy da się zrobić tak aby na włączonym silnik było uruchomione?? Chodzi mi o przestawienie jakiś kabli czy coś : :norty: Ja tak kombinowałem ale zrobiłem tak, iż po wyłączeniu silnika palił się dioda na radiu z godziną....w rezultacie jak 2 dni nie odpalałem auta. Akumulator padał...:( Czy da się jakoś inaczej???
ENJOY THE RIDE