Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym zapytać czy może ktoś zna koszty przeszczepu skrzyni automatycznej w e39 528i??

strasznie szarpie przy zmianach biegów jak i przy gwałtowniejszym ruszaniu :| .

orjentuje się ktoś czy ta wymiana jest bardzo skomplikowana i czy w 1 dzień dało by rade przełożyć ją?

Opublikowano
lpiej oddac skrzynie do remontu i masz pewnosc ze bedzie dobrze chodzic, kupisz uzywke i nie masz pewnosci ile pochodzi i w jakim stanie jest.
Opublikowano

odwiedziłem już pewny zakład w którym powiedzieli mi 5 tys za remont, więc raczej jest to nie opłacalne wchodzić w takie koszty.

a jest skrzynia można powiedzieć za pół darmo więc dlatego pytam o montaż

Opublikowano
Wstrzymaj się z kupnem drugiej.Niech najpierw rozbiorą i zobaczą co jest.Może się okazać,że wystarczy wyczyścić sterownik(koszt około 300pln) i będzie ok.
Opublikowano

5tyś - zmien zaklad, masakra, u mnie w bialymstoku dobry zaklad bierze za generalny remont skrzyni max 3500zł

to jest starszy typ skrzyni 5hp18 ona jest tansza w naprawie w porownaniu do skrzyn montowanych po 2000 roku