Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Za rok zaczną wyłączać nadajniki analogowej telewizji, ale już teraz w wielu miejscach można odbierać sygnał TV w formacie cyfrowym DVB-T.

Tylko jak należy się do tego zabrać, by móc odbierać cyfrową telewizję w naszych autach? Jaki tuner cyfrowy zastosować, jak to podłączyć? Na youtube jest wiele filmików potwierdzających, że takie coś jest możliwe...

Opublikowano

oglądnij sobie urządzenie z linku.

http://allegro.pl/nawigacja-bmw-dynavin-dvn-e39-e53-x5-dvd-gps-i1891416286.html

Pewnie jest wiele działających podobnie, ale wydaje mi się, że to najlepsza opcja na ten moment do oglądania dvb-t w aucie.

Chłopaki we Wrocławiu mają podobno democary na których są zamontowane te kombajny i można zobaczyć jak działają na żywo.

Po nowym roku mają wypuścić wersję z mocniejszym procesorem i zwiększoną ilością pamięci, więc może teraz warto się na spokojnie rozejrzeć, zebrać opinie a w styczniu zadecydować

Opublikowano

Powiem ci że jestem przeciwnikiem wkładania nieoryginalnych ulepek do auta, ale ta propozycja niewiele wyglądem odbiega od ori panelu, więc może jakoś to będzie współgrało, no i ta funkcjonalność, jakiej nie byli w stanie konstruktorzy BMW wymyśleć ponad 10 lat temu ;)

Ale czy ten panel obsłuży sterowanie webasto? - bardzo zalezy mi na tym

I co z kodem blokującym uruchomienie auta CODE?

No i już nie posłucham sobie szumiących kaset ;)

Opublikowano
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Nie jestem związany w jakikolwiek sposób z dynavinem a jedynie zastanawiam się nad jego włożeniem do e90. Sam też nie mam webasta. Dzwoń do chłopaków z linka. Powinni Ci wytłumaczyć co i jak
Opublikowano

Do webasto niby można dołożyć sterownik osobny, taki np jak w autach ciężarowych/dostawczych czy też niektórych osobówkach (byłe taxi), ale ciekawe jak się wtedy będzie kodowało auto, nie widząc oryginalnego panelu...

Mnie mimo wszystko interesuje jakiś moduł taki jak widoczny tutaj: