Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję rezystora do E39. najlepiej części a jak nie, to pewnego sprzedającego gdzie mogę ją znaleźć (oczywiście używane)

Idealnie byłoby w Poznaniu lub najbliższej okolicy...

Pozdrawiam

Opublikowano
Witaj.Nie ten dział na ten temat.A co do samej części to na giełdzie w Poznaniu kolego jest lub było tego dużo.Koszt od 100 w górę.
Opublikowano
Opublikowano

Ok!

Jeża mam i nawet oryginał... teraz tylko jedno pytanie, bo nigdzie nie zauważyłem o tym wzmianki... czy przy wymianie odłączać akumulator, czy działać od razu...?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ok!

Jeża mam i nawet oryginał... teraz tylko jedno pytanie, bo nigdzie nie zauważyłem o tym wzmianki... czy przy wymianie odłączać akumulator, czy działać od razu...?

Zastanawiam się dlaczego wymieniłeś na używanego jeża? Jeżeli Twoj się skończył to i uzywany też padnie w najbliższym czasie. Możesz wymieniać od razu bez odłączania aku. Pozdro

Opublikowano

W tym wszystkim okazało się to, że jeż był i jest dobry... nie zajrzałem we wszystkie "zakamarki"... działa teraz jak należy...a ja mam zbędnego jeża... :)

cóż, tak to bywa kiedy się nie sprawdzi wszystkiego do końca.,..zbędny wydatek!

Opublikowano
Witam!

Poszukuję rezystora do E39. najlepiej części a jak nie, to pewnego sprzedającego gdzie mogę ją znaleźć (oczywiście używane)

Idealnie byłoby w Poznaniu lub najbliższej okolicy...

Pozdrawiam

Na allegro jest dużo :duh: