Skocz do zawartości

E36 318i chce kupic felgi z oponami jakie ? prosze o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam bmw e36 318i to moje pierwsze auto :) szukam do niego alufelgi wraz z oponami i mam pytanie jakie najlepiej kupic tak zeby ladnie wygladal 17 ? cz 16 ? oraz jaki profil opony bedzie dobry chcialbym nisko profilowe bede wdzieczny za pomoc rok autka to 1991
Opublikowano
wiadomo, że im większe tym będzie ładniej. tylko komfort jazdy ciut spadnie. Ale 16 w zupełności wystarczy. bardziej patrz żeby kupić orginały od bmw, a nie takie ładnie świecące chińskie bmw z allegro
Opublikowano
Ja bym Ci polecił 17" sam mam w moim e36 17 i wygląda super a komfort nie jest zły. Może dlatego że wcześniej jezdziłem na 19" :norty:
Opublikowano
Polecam 17. Jesli bedziesz kupował to zajrzyj do sklepu internetowego autoopony.eu bo mają duzy wybór i bardzo dobre, promocyjne ceny. Ja ostatnio u nich się wyposażylem w zimówki i jestem zadowolony. Profesjonalny sklep z szybką wysylka!