Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sluchajcie dojechalem do odmu wylaczylem silnik i slyszes bzzzzzzzzzzzz mowie co jest ,, otwieram maske i szlysze bzzzzz takie buczenie myslalem ze omze sie silnik chlodzi ale nie to nie to dzwonie do mechanika i on mi mowi ze to omze byc reduktor i rzeczywiscie to to ,, powiedzcie czy to jest normal;ne ze przy niksiej temp on moz robic cos taiego ?? czy cos sie zepsulo ?? bo chcialem do jakiegos dyzurnego mechanika dojechac wiec jechalem na benzynie i jak dojechalem to juz nie bzyczal ,.. nie wiem przymrozilo go zagrzallsie jeden z mechanikow powiedzial poimio ze nie zna sie na gazie ze mowi ze dopsze ze jest cieply bo jest chlodzenie ,,, nie wiem pomozcie szybko bo nie wiem co robic .. dzikei
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano

prawdopodobnie masz maly problem z elektryka gazu. U mnie jak podlaczali gaz to tez bzzz okazalo sie ze nie rozlacza sie przychadzacy plus. Wiec mozna przypuszczac iz masz przebicie

zwroc uwage na drugi raz czy zgasl przelacznik od gazu

Opublikowano
prawdopodobnie masz maly problem z elektryka gazu. U mnie jak podlaczali gaz to tez bzzz okazalo sie ze nie rozlacza sie przychadzacy plus. Wiec mozna przypuszczac iz masz przebicie

zwroc uwage na drugi raz czy zgasl przelacznik od gazu

okazalo sie ze przymrozilo jaka cewke od elektozaworu nie mogla sie zamknac dlatego tak buczalo ,,, ale juz jest wsio okejo :) pozdrawiam i dzieki

,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo