Skocz do zawartości

E39 combi - przwozenie psow, ochrona bagaznika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, mam dwal male psy, ktore beda ze man podrozowaly. Bagaznik ogromny, fabryczna siatka jest, wszystko gra.

jest jednak jadno ale, moj bagaznik wyglada jak nowy, pachnie jak nowy i troche mi go szkoda.

Psy sa moimi najlepszymi przyjaciolmi, wiec jezdzic beda, putanie jak najlepiej zabezpieczyc tyl przed zniszczeniem i zabrudzeniem?

Czy ktos z Was tez ma psy, ktos ma jakies sprawdzone rozwiazania?

Moze mozna kupic jakas robiona specjalnie do E39 wykladzine, ktora ladnie wszystko zakryje?

Chetnie poslucham jakiejs rozsadnej rady zanim zacze robic cos domowymi metodami :)

Definicja szalenstwa - robienie wciaz dokladnie tej samej rzeczy w dokladnie ten sam sposob oczekujac zupelnie innego ofektu.
Opublikowano

Dzieki, wykonam telefon. Wyglada dokladnie jak cos, czego szukam.

Do tej pory widzialem tylko universalne maty, ale wiadomo, ze te nie beda dopasowane do bokow a ja naprawde lubie ten bagaznik tak czystym jakim jest :D

Definicja szalenstwa - robienie wciaz dokladnie tej samej rzeczy w dokladnie ten sam sposob oczekujac zupelnie innego ofektu.
Opublikowano

Ja kupiłem taką matę na allegro i jest dopasowana idealnie, ale ona chroni tylko podłogę a tobie chodzi chyba bardziej o boki przestrzeni ładunkowej. Jeśli tak to nie dostaniesz na pewno żadnego zamiennika który będzie pasował idealnie. Będziesz musiał chyba kombinować samemu ale na wzór tego co ci podałem w linku.

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dzieki, wykonam telefon. Wyglada dokladnie jak cos, czego szukam.

Do tej pory widzialem tylko universalne maty, ale wiadomo, ze te nie beda dopasowane do bokow a ja naprawde lubie ten bagaznik tak czystym jakim jest :D

Witaj, mata rzeczywiście fajna, proszę napisz, gdzie i za ile ją kupiłeś?