Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Planuję zakup modułu do bluetootha i złącza do ipoda do E61. Niestety mam navi business i auto przed liftem wiec będzie to większy wydatek.

audiostrada.pl zaproponowała urządzenie firmy Connects2 które pozwoli mi podłączyc tel, ipoda, mp3, usb i wsyzstkim zarządzac przez idrive'a i z kierownicy.

artdesign natomiast zaproponował Dension GW500 + BTA1500. Funkcjonalnie będzie to podobne, cena natomiast jest różna.

Cena w audiostrada.pl to ok 2500 z montażem.

Cena w artdesign to 2750 z montażem + być moze 400 zł jesli będzie potrzebne "podniesienie softu" (cyt. "czyli aktualizacja oprogramowania całego samochodu, włącznie z silnikiem i skrzynią biegów").

Co o tym myslicie? Ma ktoś któres z powyższych? Co wybrać?

Opublikowano
chore ceny, nie lepiej kupić jakiś rozsadny zestaw głośnomówiący? muzykę z telefonu można podłączyć przez AUX IN, może nie jest to jakoś super wygodne ale sprawdza się i koszt praktycznie żaden

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Sprzęt Connect2 miałem swego czasu zamontowany w Fordzie i nie byłem w 100 % zadowolony. Urządzenie zbierało zakłócenia z samochodu - słychać było trzaski i piski przy słuchaniu muzyki z iPhone. Brakowało dobrego ekranowania. Jakość wykonania też nie była najlepsza - jedno urządzenie zepsuli mi w specjaliści od Car Audi w Jankach przy saturnie (nie polecam na marignesie) - inna sprawa, że nie obchodzili się najlepiej z tym wynalazkiem. Drugie dostałem niezbyt dobrze spasowane i musiałem piłować pudełko aby podłączyć do auta. Do Dension sam się przymierzam ale nic jeszcze nie wiem.