Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po zapoznawaniu sie z inpa żeby tradycji stalo sie zadość zrobilem psikusa swojej navigacji mianowicie przegladalem sobie wszystko i klinełem na "BMW / Color / Street navigation mode " w zakladce 'navigation system' no i na navi pokazalo sie zebym wlozyl CD z Softwearem. No i mam pytanko czy to trzeba caly nowy soft pl wgrywac czy tylko część mam nadzieje ze to da sie uratowac ? i dodam jeszcze screena z tego co kliknolem

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4ce245cf44e10b5c.html

Opublikowano
Kolego zrobiłeś zmianę w Navi z monitora strzałkowego małego na monitor kolorowy 16:9. teraz musisz zmienić z powrotem na mono i wsadzić soft na płytce (cały) do ekraniku strzałkowego. Inaczej navi nie będzie działać.
Opublikowano
okej. a odrazu wrzucac polski soft czy najpierw orginalny a puzniej spolszczajacy, bo rowniez spotkalem sie z taka wypowiedzia na forum? Jeszcze odnośnie tej zmiany w inpie mam duża navi i mam spowrotem zmienić na mono ? mimo tego ze wyświetlacz jest kolorowy ? i wgrywac w ten sposob ze laduje plytke soft sie instaluje, recznie wyciagam CD i naciskam OK ( tak w wielkim skrócie) ?
Opublikowano
PO pierwszym podejściu udalo sie wgrac soft jednak ekran dalej jest czarny natomiast wszystko dziala radio, CD, kaseta tyle ze ekran czarny. Chyba ze tak jak pisaleś kolego Szatynwroc ze w inpie trzeba zmienic na mono, bo ja tego nie zrobilem.
  • 1 rok później...
Opublikowano
muszę odgrzać ten temat, ponieważ dziś zrobiłem dokładnie ten sam numer, proszę o pomoc co mam zrobić aby cieszyć się znów swoją nawigacją? skąd wsiąść nowy soft ? jaki jest najnowszy soft do mk4 ?