Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kolego mam climatronic i bardziej mi pasuje ten drugi obrazek.chyba podjade do mechanika i niech spojrzy na to..no i wentylator mam na chlodnicy a gdzie ma byc jak nie tam?sam juz niewiem w lato nigdy mi sie nie przegrzał jechalem nie raz nad morze i stalem w korkach w taki upal i wskazowka stala caly czas w pionie.
Opublikowano
bylem sprawdzic jak to jest u mnie pod maska. na chlodnicy jest w obudowie wentylator i do niego jakas mala wiazka kabli.czy to by na to wychodzilo ze mam elektrowentylator?to lepiej czy gorzej?latem nigdy nie mialem problemow z wychyleniami temperatury.. wskazowka caly czas w polowie i wentylator sie wlanczał.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zrób fotę i wrzuć, to zobaczymy co masz.

No przxy chłodnicy to jest i visko i elektro. Tylko jest inaczej rozwiązany napęd.

Pewnie masz elektrowentylator, Nie kojarze czy ma chodzic cały czas. Może jest wina zwarcia w czujniku, ale jak temperatura trzyma pion to nie ma sie czym martwic.

PZDR>

Opublikowano
ok ale foto wrzuce jutro. na dole z prawej strony chlodnicy jest czujnik jakis i od niego ida 3kable do wentylatora gdzies tam.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam koledzy. moje bmw ma jednak elektrowentylator. wiec latem moge teraz powiedziec ze spisuje sie swietnie.nigdy zadnych wychylen temperatury w korkach pozdrawiam.