Skocz do zawartości

G POWER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiecie ile może kosztować sam pakiet wzmacniajacy silnik tzn mam na myśli z zewnątrz nic zero ingerencji i na jak długo trzeba pozbyć się samochodu?czy najbliższa opcja instalacji jest w niemczech?wogóle piszcie wszystko co wiecie w tym temacie
Opublikowano
  • Autor

Nikt nic nie wie więc napisze czego się dowiedziałem żeby było wam łatwiej.

Najpierw powiem coś o swoim samochodzie otóż jest to 3 litrowy diesel o sprawdzonej mocy 340hp prędkość jaką udało mi się

wycisnąc to około 270 jest to więcej niż fabryka podyktowała,dodam że na serwisie samochodu nie oszczędzałem i jestem jego drugim właścicielem.Obecny przebieg to 90000km a autko ma już 6 lat.Do rzeczy dziś po południu poszukałem strony G POWER i odrazu może zareklamuje ją tutaj http://www.g-power.de znajduje się tam nr tel pod który można zadzwonić i pogadać w kilku językach lecz niestety nie w Polskim.Nie jestem linglistą ale jakoś idzie się dogadać,więc pierwsze moje pytanie odnosiło sie co do kosztu zzwiekszenia mocy silnika,jest to impreza w moim przypadku wyceniona przez SPECJALISTKĘ na koszt 6000Julków pakiet zawiera z tego co zrozumiałem regenrację silnika instalacje filtrów turbin chipów systemu wydechowego wewnętrznej modyfikacji cyferblatu oraz przeróbki tylnego zderzaka, 650hp to to co oferuję firma G POWER za cenę 6000 Euro, moje następne pytanie odnosiło się co do czasu oczekiwania i teraz miła niespodzianka,dziś wstawiam brykę do warsztatu a jutro wieczorem jadę do domu a to jest chyba najlepsza wiadomość bo dłużej mogę się nie widzieć ze swoją narzeczoną niż z tym samochodem,teraz wystarczy sobie tylko odpowiedzieć na pytanie czy warto?Ja już jestem zdecydowany ponieważ nie mam wrażeń co koledzy z m lub ac schnitzera i dodatkowe zamaskowane konie będą bardzo silnym atutem przy bliższych spotkaniach z tymi panami oraz wyprzedzaniu czy startowania spod czerwonego.Wrażenia z jazdy 650konnym bolidem...bezcenne więc warto skoczyć do banku i wydać te pieniądze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Moze ktos tu posprzatac?

No Limits With S2 Power

Audi S2 Coupe 414 KM 560 Nm, BMW 650i 367 KM 490 Nm, BMW HP4 193 KM 112 Nm :)