Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie odnośnie lamp tylnich w e36. Moje lampy są z pomarańczowym kierunkowskazem i troche mi sie to nie podoba, z białym są dość drogie także zakup raczej odpada. tak więc co zrobić żeby poprawić wyglą tych lamp? Przemalować, przyciemnić?? Proszę o porady

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Opublikowano

Moje zdanie jest takie, ze lepiej zeby zostaly te ktore masz teraz (pomaranczowe), niz maja byc w jakikolwiek sposob przerobione lub pomalowane. (chodz jeszcze kilka lat temu sam sie bawilem w takie domowe tuningowanie - bez zadnej obrazy :)) Uwazam ze jesli na prawde ci sie nie podobaja, to daj sobie spokoj z jedna lub dwiema imprezami, po trochu po trochu i uzbierasz na bialo-czerwone (ktore osobiscie bardzo mi sie podobaja w e36)

pozdrawiam

"Jak by nie było, gdyby nie Niemce, nikt nie siedziałby teraz w BeeMce"
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam kupić spray przyciemniający do kloszy (czarny), odciąć czerwoną część lampy taśmą malarską. Przemalować tak, żeby nie przygasić świateł i wszystko. koszt operacji ok. 30 zł.

Co bardzo ważne - przyciemniane lampy wyglądają dobrzy wyłącznie z czarnym lakierem. W innym wypadku odpada.

Na mój gust takie wyglądają o niebo lepiej niż ledowo-lexusowo-tuningowe lampy.