Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak świecą krótkie ? W nocy jak jadę mrugają mi jakbym jechał na długich.

Byłem w srwisie i sprawdzili mi światła jedno było źle ustawione i ustawili.

W nocy swiecą bardzo dobrze, ale jak wspomniałem mrugają mi i muszę zapalać długie aby pokazać że nie jadę na nich. Światła świecą znakomicie i prawie nie zapalam długich. Czasem automat przełacza na długie.

W czym problem ?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Może żarniki o większej jasności niż fabryka przykazała.
Opublikowano
Może żarniki o większej jasności niż fabryka przykazała.

Nie byłem w serwisie i sprawdzali wszystko jak fabryka przykazała orginalne od kupienia

A jednak mrugają ???

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
To masz problem z poziomowaniem lamp, mamy tak w jednej firmowej X3 widać w czasie jazdy jak poziomowanie pracuje góra dół i czasem oślepia.
Opublikowano

Problem był w złym ustawieniu swiateł.

Pojechałem do zwykłej SKP i za 15 zł ustawiłem światła Były ustawione o wiele za wysoko. Sam widziałem na urządzeniu.

Teraz jest w nocy OK przy normalnym właczeniu i w trybie automatycznym wszystko działa

W BMW mi sprawdzali i powiedzieli że wszystko jest ok - SUPER SERWIS - nie polecam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Który taki serwis? Obsmaruj prostaków!

Ja to serwisuje auta tylko ze względów na gwarancję, później do sprawdzonych mechaników jezdze, bo w tych serwisach to tylko gnojki praktykanci, stażyści i masa oszołomów, oczywiście nie wszędzie, ale przeważnie. Masakra.