Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jestem ciekaw, chciałem na PW nawet się podpytywać :) :?:

Konrad jak przypuszczam, ewentualne, upatrzone i sprawdzone :wink: autko czeka na Ciebie ............ :?:

Opublikowano
Jeśli moje się sprzeda, choć teraz ciężko sprzedać zadbane auto mimo ze jestem nastawiony na negocjacje to jest upatrzone ale nie pisze co jak będzie to wtedy się pochwale i powstanie nowa galeria :-)
Opublikowano

czyli jedyna właściwa marka - bmw

oczywiście życzę szybkiej sprzedaży, ładna sztuka, ciekawy kolor - jedynie musi się znaleźć amator AT

Opublikowano
Auto jest dopieszczone ale zwykły kowalski tego nie rozumie że ktoś może o auto dbać za bardzo. W marcu robiłem trasę do Francji na snowboard, przed wyjazdem sprawdziłem tylko poziom oleju i poziom płynu chłodniczego i dopompowałem kółka. Pojechałem i wróciłem robiąc 3000 km i nawet grama oleju nie wziął tak wiec mogę na tym aucie polegać w 100%.
Opublikowano

Jeśli mogę zareklamować :) , autkiem faktycznie musi zainteresować się np. Nowak ;).

Tak na poważnie:

- autko Konrada miałem okazję oglądać na żywo dwa razy i :cool2: (ocena całościowa);

- jeśli Ktoś szuka wartościowego samochodu (no niestety za taki trzeba dopłacić) to niech w ten sam dzień zobaczy "igiełkę" z alledrogo a później samochód Konrada i decyzja o kupnie zostanie bardzo szybko podjęta ;).