Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przymierzam sie do amortyzatorów do przodu. Szczerze jeszcze nie wiem co wybrać. Zastanawia mnie jedna rzecz- w co drugim sklepie na śląsku chcą mi wepchnąć SRL po 120 zł za sztuke!!- Cena kusząca-ale jakość podejrzana- mowia w sklepach ze duzo schodzi i mają mało zwrotów (moze za 120 zł sie nie oplaca przywozic ich na reklamacje) _czy ktoś sie moze wypowiedzieć na temat SRL (to jakiś product PolCaru)

Rozważam opcje Magneti Marelli, Meyle, Magnum - czy jest sens?

Dodam że znając siebie to za rok bede zmieniał auto wiec wolałbym mniej wydać. ( wymieniam sam)

---------------------------------------------------------------------------------

e39.jpg

---------------------------------------------------------------------------------

http://forum-lines.ru/rez/ab194510.gif

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak chcesz sprzadawać to kupuj najtaniej, bo i po co komu prezent robić. SRL, MAGNUM, MAGNETII to jeden śmietnik, tanie i jak najdalej od tego. Raczje nie polecam jak nie musisz. DELPHI, MONROE, KAYABA, SACHS to są sprawdzone i solidne firmy (aczkolwiek i reklamacje tu też sie zdarzają).