Skocz do zawartości

[e90]podczas deszczu cieknie mi z drzwi pasazera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ostatnio pojawił mi sie problem przy opadach, i na myjni zaczęło mi ciec z drzwi do samochodu stróżka woda. spod plastiku na laczeniu z progiem, czytalem na forum ze w e46 odklejała sie jakas mata i tak ie dzialo, czy e90 ma podobnie taka mate? bo nei wiem czy kupować silikon , i rozbierac drzwi? bo chyba mozna podkleic nie trzeba wymeiniac calej maty co? nigdy tego nie robiłem wiec nie chce bez potrzeby sie uczyc i cos rozwalic:D ciezko sie to sciaga wszystko? bede wdzieczny za swszytkie rady bo obecna pogoda powoduje ze musze szybko cos podzialac

z gory sorry jak temat juz byl ale znalazlem tylko o e46 wiec pytam czy tutaj moze byc podobnie i czy tak samo sie to naprawia

Opublikowano
był otatnio o tym temat :search: jeden z kolegów miał bardzo podobny problem i ktoś napisałe mco sie dzieje i jak temu zapobiec. Jest tak jak napisałeś, że odkleja sie mata i trzeba rozebrać i zasilikonowac.
Opublikowano

Też już to przerabiałem,odkleiła się od drzwi pod tapicerką pianka.

Rozbierz tapicerkę i przyklej,ja przyklejałem na ten sam klej co jest tylko że podgrzewałem suszarką i trzyma się jak nówka,również wymień kołki na których trzyma się tapicerka one mają piankowe uszczelki czasami lubią przepuszczać koszt w aso 2zł.