Skocz do zawartości

Zamiana Radio MID >> Mała nawigacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji, że wynalazłem na Allegro małą nawigację w kolorze odpowiadającą moim wewnętrznym listwom wykończeniowym, a że w miejscu oryginalnego radia z MID mam dzisiaj substytut w postaci standardowego radia samochodowego, pojawia się pytanie czy taki układ będzie działał jak należy w moim przypadku.

Oczywiście wykluczam działanie nawigacji, ponieważ nie posiadam urządzenia nawigacyjnego w bagażniku, a jedynie chodzi mi o sprawny montaż bez konieczności przerabiania wtyczek oraz poprawne działanie wszystkich funkcji komputera.

Moje rozważania wiążą się z poziomem cen małych nawigacji, które są porównywalne do zestawu MID z kasetą, a znając przypadłość znikających pikseli w wyświetlaczach MID, myślę czy ekran, pomimo że mały, nie będzie docelowo lepszym rozwiązaniem.

Z góry dzięki z rady.

Opublikowano
żeby zadziałało musisz kupić cały komplet

Czyli sprawa jest jasna. :(

też kiedyś o tym myślałem ale niestety to co masz przed oczami to tylko same sterowanie i ekran a do tego potrzebne są tunery , wzmacniacze i wiązka - tego nie widać bo pomontowane pod deską rozdzielczą

ale całe komplety też już nie takie drogie szczególnie że TV już się kończy