Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam następujący kłopot- zakupiłem boczki do drzwo przednich do e36 1992 rok sedan i mająwszystkie zaczepy itp itd, stan idealny.

Ale mam pytanie- czym zaczepia sięgórną vczęśc tapicerki do tych blaszek co są w drzwiach( przy szybie)?? Wciska sięw te blaszki czy trzeba mieć jakieśspecjalne spinki?? Jeśli tak proszeo podanie jakiegoś linka gdzie to kupić

I jeszcze jedno jak przełożyc tweeter, jak się go wyjmuje, nie chciałby, niczego połamać.

Opublikowano
na krawędzi tapicerki powinieneś mieć podłóżne otwory wciśnij tam te blaszki (u mnie te otwory były powyrabiane i musiałem nawiercić nowe obok starych.proponował bym najrpierw wcisnąć blaszki w otwory w tapicerce a pózniej wciskać je w rant na drzwiach
Opublikowano
Hmmm czyli wystarczy że wcisnę tymi podłużnymi poziomymi otwporami w nlaszki w drzwiach i już??? Czy musz emieć jakieśblaszki przyczepiane do tapicerki??
Opublikowano
Hmmm czyli wystarczy że wcisnę tymi podłużnymi poziomymi otwporami w nlaszki w drzwiach i już??? Czy musz emieć jakieśblaszki przyczepiane do tapicerki??
Opublikowano
Jeżeli otwory w boczku (takie w sprasowanej dykcie) są trochę wyrobione, pomaga delikatne rozgięcie blaszki (części która wchodzi w boczek)