Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Mam prośbę do forumowiczów. Otóż proszę o jakiekolwiek informacje o tym jak zmienialiście oryginalne audio w swoich wozach. :?:

Najbardziej zależy mi na jednostce sterującej.

Jeśli możecie proszę o jakieś fotki :wink:

Opublikowano
wyciągasz stare radio... kupujesz na allegro kieszeń na radio do bmw e39... montujesz radio i to wszystko.. pamiętając o zamontowaniu przejsciówki ze złączy ori radia na takie które będziesz mial na nowym radiu
Opublikowano
wyciągasz stare radio... kupujesz na allegro kieszeń na radio do bmw e39... montujesz radio i to wszystko.. pamiętając o zamontowaniu przejsciówki ze złączy ori radia na takie które będziesz mial na nowym radiu

Tylko, że ta kieszeń beznadziejnie wygląda :?

Wywalając oryginalne radio stracę dostęp do komputera, bo np Webasto z kierownicy już nie ustawie.

Zależy mi na wszystkich funkcjach kompa no i żeby ładnie grało :lol:

Opublikowano
masz racje kieszeń wygląda beznadziejnie.. sam mysle nad wymiana na ori ale brak wtedy mp3... a co myślisz jakbys dał transmiter mp3??

Uuuuu biiida aż piszczy :!:

Mam transmiter fm i jakościowo jakbyś kasetę odtwarzał :|

Opublikowano

Czy ktoś coś mówił że słabo wygląda dedykowana ramka 2DIN do E39 ???

Zamontowałem ich już sporo - wygląda super, można malować pod własne wnętrze, no i świetnie się trzyma radio.

Zapraszam

http://www.creativ.net.pl/images/realizacje/max/20110425181204.jpg

Matias
Opublikowano
Czy ktoś coś mówił że słabo wygląda dedykowana ramka 2DIN do E39 ???

Zamontowałem ich już sporo - wygląda super, można malować pod własne wnętrze, no i świetnie się trzyma radio.

Zapraszam

Ale dostęp do komputera straciłeś? Czy dalej masz dostęp do wszystkich funkcji kompa?

Co do ramki to ciężko będzie ją pomalować, żeby imitowało drewno...

Opublikowano

Głównie ramki 2DIN montuje do BMW, które mają pojedyncze radio, wtedy nie ma problemy z komputerem.

Ramkę oczywiście nie pomalujesz na drewno :)- nie ma takiego lakieru ,ale można śmiało ją okleić drewnopodobną okleiną imitującą drewno - w tym samym systemie są robione dodatki w BMW.

Matias
Opublikowano
Moim zdaniem ramka wyglada slabo mogla by byc pomalowana pod orginal napewno by to poprawilo jej design . Jak chodzi o wsadzenie sobie innego radia to polecam zamontowanie radia np. w schowku a sam panel umiescic w popielniczce do tego interfejs sterowania z kierownicy i mamy orginal deske a korzystamy z nieorginalnego radia.
Opublikowano
Moim zdaniem ramka wyglada slabo mogla by byc pomalowana pod orginal napewno by to poprawilo jej design . Jak chodzi o wsadzenie sobie innego radia to polecam zamontowanie radia np. w schowku a sam panel umiescic w popielniczce do tego interfejs sterowania z kierownicy i mamy orginal deske a korzystamy z nieorginalnego radia.

Czy ktoś już widział w/w pomysł? Jestem ciekaw jak to by wyglądało, panel w popielniczce :?: :?: :|

Opublikowano
kolego napisz do mnie maila przesle Ci zdjecia z takiej instalacji wyglada to fachowo popielniczke zamykasz i panela nie widac ;)
Opublikowano
To ja tez poprosilbym o takie zdjecie.
Definicja szalenstwa - robienie wciaz dokladnie tej samej rzeczy w dokladnie ten sam sposob oczekujac zupelnie innego ofektu.