Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe kiedy ktoś "udostępni" ją do testów...

Nie mogę się doszukać ile wynosi to częściowe pokrycie dla Polski. Bo jeśli tyle co mapa 2011 to nie ma sensu kupować. Moja stara mapa w poczciwym E46 ma miażdżąco większe pokrycie niż ta obecna w e60.

Opublikowano
Moja stara mapa w poczciwym E46 ma miażdżąco większe pokrycie niż ta obecna w e60.

Ciekawe jak to możliwe, przecież mapy są takie same tylko system inny (High, Profi)...

Opublikowano

W E46 mam bodajże jakąś mapę z 2010r bądź 2009r.(w razie czego mogę sprawdzić) a w e60 tą dostępną na forum z 2011r. W e46 rzadko zdarza się żeby nie było jakieś ulicy natomiast w e60 nie ma większości podstawowych ulic we Wrocławiu.

Tak poza tematem, nigdy nie sprawdzałem ale rozumiem, że mapa z e46 nie działała by w e60 ?

Opublikowano (edytowane)
W E46 mam bodajże jakąś mapę z 2010r bądź 2009r.(w razie czego mogę sprawdzić) a w e60 tą dostępną na forum z 2011r. W e46 rzadko zdarza się żeby nie było jakieś ulicy natomiast w e60 nie ma większość podstawowych ulic we Wrocławiu.

To musiałeś ściągnąć starszą mapę niż 2011, bo powtarzam - mapy są aktualizowane i mają ich roczniki takie same pokrycie do wszystkich wersji nawigacji.

Tak poza tematem, nigdy nie sprawdzałem ale rozumiem, że mapa z e46 nie działała by w e60 ?

Mapa do E46 jest do czytnika w wersji High, a do E60 jest w wersji Professional lub Business - czyli poza pokryciem (jeśli data się zgadza oczywiście) to nie są te płyty kompaktybilne.

Edytowane przez macznik
Opublikowano
W E46 mam bodajże jakąś mapę z 2010r bądź 2009r.(w razie czego mogę sprawdzić) a w e60 tą dostępną na forum z 2011r. W e46 rzadko zdarza się żeby nie było jakieś ulicy natomiast w e60 nie ma większość podstawowych ulic we Wrocławiu.

Witam,

Dużo ulic w nawigacjach Business i Professional nie możesz zaleźć, ponieważ wpisujesz tylko np: Małachowskiego lub Kościuszki jeden człon nazwy a spróbuj wpisać Stanisława Małachowskiego , Tadeusza Kościuszki. Wiele ulic wyszukuje tylko po wpisaniu pełnej nazwy danej ulicy od pierwszego wyrazu, jeżeli składa się z kilku lub dwóch.

Pozdrawiam,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
No jest i to cała obwodnica , ja czekam na wersje testową z niecierpliwością :-)