Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Najpierw musisz napisać do jakiego auta, jest różnica w autach prze 2007 i tych po 2007.
Opublikowano (edytowane)
X3 2.0 D rok 2006 po lifcie czy jest opcja sprawdzenia przebiegu na forum, przepraszam jestem nowy i jeszcze dokładnie nie wiem co można a co nie nr. Edytowane przez gogosiek
Opublikowano
kolego użyj wyszukiwania, jest mnóstwo tematów z którymi musiał byś się zaznajomić. Proponuję siąść i poczytać a dopiero potem zadawać pytanie :-)
Opublikowano
Szukam i czytam tylko potrzebny jest czas chciałbym zakupić taki programik to chyba nie jest złamanie regulaminu dlatego proszę o pomoc specjalistów myślę że ktoś pomoże
Opublikowano
Uważaj żebyś sobie tyko czegoś nie popsuł tym kabelkiem, znam takich co kupili kabelek a potem auto na lawecie jechało do mechanika.
Opublikowano
Nie jestem pewnie czy musi mieć D-CAN. Sam robiłem auta z roku 2007 które były na K-line.
Opublikowano

Models that require D-CAN:

- E60, E61 after 3/2007

- E83 after 9/2006

- E81, E87 after 3/2007

- E90, E91, E92, E93 after 3/2007

- E70 (New X5)

- R56 (New Mini)

- And others...

kolega ma po lifcie więc chyba po wrzesniu, a wtedy juz E83 szło na D-Can, reszta modeli miała przejście w 2007.

gogosiek z którego miesiąca masz?

Opublikowano
Models that require D-CAN:

- E60, E61 after 3/2007

- E83 after 9/2006

- E81, E87 after 3/2007

- E90, E91, E92, E93 after 3/2007

- E70 (New X5)

- R56 (New Mini)

- And others...

kolega ma po lifcie więc chyba po wrzesniu, a wtedy juz E83 szło na D-Can, reszta modeli miała przejście w 2007.

gogosiek z którego miesiąca masz?

Zresztą zawsze można fejs zamówic , sprawdzic i do 10 dni oddac.

Opublikowano
Bardzo dziękuję za odpowiedz jestem od niedawna użytkownikiem bmw wcześniej a4 2.0 d totalna porażka myślę że z tą nie będzie takich problemów