Skocz do zawartości

gdzie jest moduł centalnego e39 po lifcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć gdzie jest sterownik centralnego zamka w e39 kombi- r.prod.1999. Planuje zakupić pilot do centralnego zamka, bo moje 2 kluczyki nie działają. Próbowałem zakodować jak w instr. na forum ale nic to nie dało.

A może coś innego nie gra, może jakieś bezpieczniki albo coś innego. Zamek działa tylko jak włożę kluczyk. Wszędzie szukałem ale nie mogę na forum niczego znaleźć. Dzieki

Opublikowano

Uczciwie szukałem tematu na forum i nie znalazłem więc proszę o kilka informacji :

dot. e39 limuzyna rok 2002 :

gdzie jest antena zamka centraqlnego

czy oprócz modułu komfortu pod schowkiem pasażera, jest jeszcze moduł centralnego zamka ?

jeśli tak to gdzie ?

Czy istnieje jeszcze jakieś ustrojstwo które może mieć wpływ na brak komunikacji między autem a pilotem ( poza wyczerpanym akumulatorkiem kluczyka ) ????

Sterownik komfortu odpowiada za centralny zamek i jest pod schowkiem pasażera z przodu, czarna albo biała skrzyneczka . Dodam że informacja niewiele zmienia bo nawet po wymianie trzeba to programować pod konkretne auto. Wydaje mi się że powinno być jeszcze jedno urządzenie moduł centralnego zamka ale nie mam pojęcia gdzie jest.

AK