Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam mam pytanko odnośnie nawigacji przeglądałem forum i trochę się dowiedziałem ale wolę się upewnić, kupiłem e46 z Włoch i jest nawigacja z której spisałem wersja to SW 4-1/12, czyli wychodzi ze jest to MK4. Jak dobrze zrozumiałem najpierw muzę wgrać soft? Doradzicie gdzie znajdę dobre pliki do spolszczenia tej nawigacji, mam jeszcze pytanie jakie mapy będą na niej działały i które doradzacie. jeżeli chodzi to jest zamontowany w samochodzie moduł do telefonu nie mam pojęcia jak on działa i pod jaki telefon może działać , z góry dziękuję za cenne wskazówki i pozdrawiam! Edytowane przez Mariop6
Opublikowano
Sorki ale jakoś umknęło to mojej uwadze, a jeżeli chodzi o pytanko do nadal jest aktualne może ktoś wskaże mi odpowiednie linki do pobrania, którymi odpowiednio zaktualizuję nawigację aby jej nie uwalić ( który soft jest najlepszy )! Dodam że u mnie w oryginale jest tylko język francuski, niemiecki i włoski.