Skocz do zawartości

Dziwna reakcja aktywnych reflektorów...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś wieczorem zauważyłem, że moje skrętne reflektory nie do końca są tak skrętne jak sądziłem. Stałem na parkingu i obróciłem kierownicę w prawo, lampy grzecznie skręciły. Wyprostowałem kierownicę, lampy powróciły na miejsce. Skręciłem w lewo- lampy ani drgnęły.

Czy to jest normalne? Były włączone czujniki parkowania bo wcześniej cofałem ale to chyba nie ma wpływu na pracę przednich reflektorów... Włącznik świateł oczywiście na AUTO.

Opublikowano

to normalne, na postoju reflektory nie idą w lewo. Też myślałem, że mam coś popsute i pytałem o to mojego mechanika (znawcę BMW) w zeszłym tygodniu.

ps. chyba że... mój mechanik wcale nie jest znawcą, tylko "znawcą", a my mamy coś popsute... :roll:

Opublikowano
Byłnawet gdzieś post o tym, tylko nie wiem czy nie w dziale e90...Ale powinno być tak jak mówisz że w prawą skręcają w lewą nie:) czyli masz wszystko ok:)