Skocz do zawartości

530ia,olej?????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hej,wiem ze bylo o tym juz morze opini,ale tak szczerze to chcialem wymienic juz ev.po polodniu wie c pytam,jezdze na oleju castrol 5w30,ale dzisiaj kupilem castrol 5w40magnatec,wiem ze roznie pisza o tym forumowicze,ale....ten olej ma oznaczenie lpng life 04,i niewiem czy az tak wielka rpznica poza kolorem baniek,mam przejechane 160000km,jezdzilem na 0w30,a ostatnio5w30,no i mam dylemat wlac ten magntec czy nie? :mad2:
Opublikowano
myślę że w tym temacie znajdziesz odpowiedz :)

viewtopic.php?f=72&t=150596&hilit=+jaki+olej

tutaj masz wiele opinii na temat oleju :)

ok,dzieki,ale ja wiem jaki jest zalecany,w wielu wypowiedziach przewija sie magnatec jako polsyntetyk,szukalem tez na roznych stronach ,podaja ze specyfikacja MB,VW ,ale na tym co kupilem jest specyfikacja BMW-LONGLIFE,i jest to fulsyntetic, a niewiem czy to jakis nowy produkt?czy wczesniej ten magnatec 5w40,byl robiony jako polsyntetyk,zawsze lalem EDGE ale teraz sam niewiem czy wlac to czy kupic inny :mad2: :mad2:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.