Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witamy również!! po pierwsze czytaj regulamin forum, po drugie dostosuj Się do niego a po trzecie użyj wyszukiwarki,zarówno tej na forum jak i zwykłego googla, bo jest mnóstwo tematów odnośnie naprawiania modułów świateł powodzenia
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

heh lcm zrobiony .... tzn nie opłacało się robić- części dorsze niż używany na szrocie (100 zł)..... ps regulamin przeczytałem przed zarejestrowaniem się na forum; Forum przekopałem schematu budowy nie ma fakt jest taki że pre innych jest pokazane ( co do opisu funkcji podzespołów ... nie zgodzę się z tym !!! )Natomiast prawdą jest taki że odpowiada on za niepoprawne działanie świateł zewnętrznych oraz podświetlenie deski rozdzielczej przynajmniej u mnie. W razie pytań proszę pisać . Z chęcią pomogę :D

Pozdrawiam Marek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chce się przyłączyć do wątku, mam e39 523 touring '97, lcmII, po odczycie lcm w ncs'ie nie mam dostępnego nic co by zawierało HEIMLEUCHTEN, a jak się pewnie domyślacie chciał bym aktywować funkcję home shine. I teraz pytanie, czy można to dopisać do kodu odczytanego z lcm, a jeśli tak to jakie dokładnie funkcje muszą być dodane?

Ewentualnie ktoś kto ma tą funkcję aktywną mógł by wrzucić kompletny kod se swojego LCM'a.