Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie, mam pytanie dotyczące wymiany poduszki bocznej i kurtyny w BMW e87 . Czy oprócz poduszki i kurtyny musze jeszcze wymienić jakis sensor lub sterownik? Czy wystarczy wykasować błąd i będzie ok??
Opublikowano
Dzieki, właśnie o to mi chodziło. Podsufitka juz wymieniona, oj ile było problemu by ją znaleźć a zeby sie do niej dostać, cały środek wyciagniety. A jak to jest z tą klemą pirotechniczną? po czym poznać, ze jest uszkodzona??
  • Zarejestrowani
Opublikowano
Mam to samo do zrobienia :) Zdjęć pewnie nie zrobiłeś jak rozbierałeś? ;) Co do klemy... to na kompie wyjdzie.
Opublikowano
Wszystko już założyłem a kleme kupiłem na allegro za 150zł, wiec nie jest źle. jesli chodzi o rozbieranie to plastik po plastiku od dołu do góry, siedzenia i kanapy też. Nowa podsufitka wchodzi przez tylną klapę ale bardzo cieżko trzeba bardzo uważać by jej nie połamać.
  • Zarejestrowani
Opublikowano

Gdzie kupiłeś podsufitkę?

I pytanko: masz model przed liftowy czy po? Ja mam przed, ale z tego co widzę to podsufitka się nie zmieniła, mogę brać z poliftowego?

Opublikowano
Mam model przed liftem, ale wydaje mi sie ze po lifcie bedzie to samo. Podsufitke znalazłem poprzez allegro wykonując chyba setny telefon do ludzi którzy maja czesci do BMW. Z kurtynami tez widze ze jest problem. A swoja droga to jest jeszcze mozliwosc naprawy podsufitki i obszycia jej na nowo, z tego co sie orientowałem to jest to koszt ok 200zł.