Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. posiadam navigacje mk3 i i mam pytanko jaka jest roznica miedzy mk4, czy dalo by sie to jakos przerobic zeby bylo mk4? Co do rożnic, to na pierwszy rzut oka czytnik w mk4 jest na DVD a mk3 zwykle CD i to wszystko co wiem, czy np po wymianie czytnika i jakims nowym sofcie da sie to jakos przerobic ? i czy to jest gra warta świeczki ?
Opublikowano
okej rozumiem, ale mi glownie chodzi czy jest wogóle tak możliwość ze po wymianie czytnika navi mk 3 bedzie tak samo dzialalo jak mk4 czy sa jeszcze jakies dodatkowe ograniczenia?
Opublikowano
okej rozumiem, ale mi glownie chodzi czy jest wogóle tak możliwość ze po wymianie czytnika navi mk 3 bedzie tak samo dzialalo jak mk4 czy sa jeszcze jakies dodatkowe ograniczenia?

Wystarczy wymienić czytnik i będzie działać. Dobrze by było aby miał oprogramowanie v.31 - jeśli ma starsze to szukaj na tym Forum softu + sposobu jego wgrania.

Opublikowano
okej, a mozna w jakis szybki sposob sprawdzic jaki ma sie soft ? bo cos mi sie kojarzy ze mam ta 63. Mianowicie jak wejde do opcji to na ekranie navigacji w gornym prawym rogu mam napisa SW3-1/63(dokladnie niepamietam ale cos takiego jutro napisze dokladne oznaczenie) czy to moze jest wersja softu ?