Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam rdze na wszystkich drzwiach w sedanie na niektorych wieksza badz mniejsza kierowcy natomiast praktycznie przezarte sa na wylot i teraz tak szukam drzwi na allegro z zewnatrz wygladaja na dobre a jak ktos wysle mi fotki od wewnatrz tez sa ogniska rdzy da sie kupic wogole nie pordzewiale drzwi do sedana z 90 roku? drzwi w aso to koszt 2,6 tys wiec drogo. kiedy sie oplaca ratowac drzwi a kiedy trzeba kupowac niezardzewiale i czy z takimi pordzewialymi da sie cos zrobic zeby mnie to w oczy nie kuło. Z gory dzieki za jakiekolwiek sugestie
Opublikowano

mysle ze nie znajdziesz drzwi w orginale nie ruszonych, beda albo juz z ruda albo juz poprostu po malowaniu

jak w aso sa takie drogie , to moze kup jakies w miare dobrym stanie i daj do lakierowania na pewno bedzie taniej

tez to ostatnio przerabialem tylko ze ja mialem male ogniska korozji i malowalem swoje drzwi

http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg
Opublikowano
Jezeli kupisz drzwi tylko z mala rdza od srodka to bierz. Zabezpieczysz je sobie i tyle. Ja jak kupilem E34 to tez od srodka zaczelo juz delikatnie wylazic. I pamietaj zeby kupic drzwi ktore pasuja do twego egzemplarza, czli 88-92r bodajrze.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam może ktoś powiedzieć kiedy nastapiła zmiana drzwi bo musze sobie jakieś znaleść a nie wiem z ktorych lat szukać. Szukalem nic konkretnego nie znlazlem
Opublikowano
moze i sa ale czy pomoga na drzwi na ktorych rdza jest od wewnatrz i zewnatrz? nie wiem czy moje nadaja sie na zlom czy do zrobienia eh
Opublikowano
kolego jezeli twoje drzwi maja juz dziory na wylot no to mozna wstawic reperatorke tylko ze na to nikt ci nie da gwarancji a jezeli to jest tylko pryszcz obojetnie z ktorej strony to da sie to zrobic i lepiej sie to oplaci