Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam może zaczne od tego że jestem posiadaczem bmki od 2 dni kupiłem ją od brata 3.0d 193km dzisiaj wymieniłem olej+wszystkie filtry łącznie z odmą zrobiłem po wymianie jakieś 200km staje na parkingu chłodzę turbine i auto samo zgasło, dodam ze auto stało nierówno było dość mocno pochylone w prawą stronę według wskaznika paliwa było miej niż 15 litrów piersze co zrobiłem maske do góry i patrze że paliwa niezaciąga wlałem 20l i dalej to samo nie odpala wyciągnołem wężyk od filtra paliwa zaciągmołem paliwo podłączyłem spowrotem przekreciłem stacyjke było juz widać paliwo w przewodzie poczekałem chwile i odpaliłem ufffff chodziła normalnie :) teraz moje pytanie czy wskoznik paliwa może tak uszukiwać ? czy poprostu było juz ok 10l paliwa i jak się przechylił to zaciągnoł powietrze
Opublikowano
Prawdopodobnie daje o sobie znac pompa paliwa w baku.Jezeli ponizej 10 litrow masz problemy z odpaleniem lub auto samo gasnie ale tylko ponizej 15 litrow to pompa w baku....Zalej caly bak i jezdzij jezeli auto zgasnie ponizej 15 litrow a przez cale 65 litrow nic sie nie stanie to masz odpowiedz.POMPA PALIWA W BAKU...