Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie- Mijalo mnie dzis w tunelu z bardzo malom roznica predkosci BMW E60 M5 przed LCI sadzac po swiatlach i wygladzie auta i...

Widzialem jego navi :shock: Prawy monitor- ten maly pokazywal parametry komputera pokladowego, a ten duzy lewy Navi- ale w 3-D widzialem Autostrade jak w nowych Tomm-Tomie 4 pasy- 2 Pasy prosto i 2 pasy w prawo- gosciu skrecal w prawo i na lewym pasie w prawo mial strzalke, ze ma w prawo jechac...

Wygladalo zajebiscie 3-D w orginalnym monitorze...Czy ktos juz cos takiego widzial, lub wie gdzie mozna to przeprogramowac????

Opublikowano
Mam pytanie- Mijalo mnie dzis w tunelu z bardzo malom roznica predkosci BMW E60 M5 przed LCI sadzac po swiatlach i wygladzie auta i...

Widzialem jego navi :shock: Prawy monitor- ten maly pokazywal parametry komputera pokladowego, a ten duzy lewy Navi- ale w 3-D widzialem Autostrade jak w nowych Tomm-Tomie 4 pasy- 2 Pasy prosto i 2 pasy w prawo- gosciu skrecal w prawo i na lewym pasie w prawo mial strzalke, ze ma w prawo jechac...

Wygladalo [bAD] 3-D w orginalnym monitorze...Czy ktos juz cos takiego widzial, lub wie gdzie mozna to przeprogramowac????

To że przed liftem nie znaczy że nie można zamontować CIC, lub poliftowego ccc

Opublikowano

Wygladalo [bAD] 3-D w orginalnym monitorze...Czy ktos juz cos takiego widzial, lub wie gdzie mozna to przeprogramowac????

To że przed liftem nie znaczy że nie można zamontować CIC, lub poliftowego ccc

A co to takiego? Wytlumacz na nasze...

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Nie można, trzeba zmienić nawi na CIC.

Mam u siebie taką i w porównaniu z CCC to rewelacja :mrgreen:

Opublikowano

CCC nigdy nepotrafilo 3D i potrafic niebedzie!!!!

kto mowi co innego,klamie po prostu

Codowanie BMW , Wylaczenie ostrzezenia o pasach, TV-Free,przebudowa oswietlenia na LCI, klimy Basic na HIGH, Navigacji z MASK na CCC lub CCC LCI ( 8 przyciskow ) itd.

http://www.bavaria-access.de/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002804305191#!/pages/Bavaria-Access/157126324367474?sk=photos

Opublikowano

Ten post to fajny przykład jak połączenie czytania bez zrozumienia z nadinterpretacją doprowadza do niezłego zamieszania.

To autor, w formie pytania pisał o 3d i przeprogramowaniu. Ja o tym że do pre LCI można sobie zamontować CIC, ewentualnie ccc. Więc nie rozumiem czego dotyczą pozostałe posty?

Opublikowano
Nie można, trzeba zmienić nawi na CIC.

Mam u siebie taką i w porównaniu z CCC to rewelacja :mrgreen:

A jak to mozna zmienic, lub kto to moze zmienic- i jaka to rewelacja- co mozna wiecej itp...

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Hmmm trudno porównywać bo dwie różne epoki.

CIC jest dużo szybszy do CCC,ekran w jakości HD,pełne 3D można też przeglądać mapy w widoku z satelity.dysk twardy do muzyki i map,napęd DVD odtwarza wszystko łącznie z filmami,więcej opcji wyboru tras, w połączeniu z Comboxem internet z telefonu na ekranie nawi, wyświetlanie okładek utworów......

I jeszcze wiele innych.

Widzę że jesteś z DE więc odezwij się do Serato On na 100% Ci pomoże.

Opublikowano
Hmmm trudno porównywać bo dwie różne epoki.

CIC jest dużo szybszy do CCC,ekran w jakości HD,pełne 3D można też przeglądać mapy w widoku z satelity.dysk twardy do muzyki i map,napęd DVD odtwarza wszystko łącznie z filmami,więcej opcji wyboru tras, w połączeniu z Comboxem internet z telefonu na ekranie nawi, wyświetlanie okładek utworów......

I jeszcze wiele innych.

Widzę że jesteś z DE więc odezwij się do Serato On na 100% Ci pomoże.

Dzieki za pomoc.

A kto to jest Serato?

Opublikowano
co znow za problemy zwiazane z moja osoba panowie :mrgreen:

Codowanie BMW , Wylaczenie ostrzezenia o pasach, TV-Free,przebudowa oswietlenia na LCI, klimy Basic na HIGH, Navigacji z MASK na CCC lub CCC LCI ( 8 przyciskow ) itd.

http://www.bavaria-access.de/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002804305191#!/pages/Bavaria-Access/157126324367474?sk=photos