Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpowiedźcie jak zabezpieczyć całą powierzchnię załadunkową po złożeniu tylnych siedzeń ?

Czy oprócz takiej maty coś innego możecie zproponować ?

Opublikowano

alternatywę masz w Castoramie z metra, będzie taniej ale napewno nie tak fajnie z nadkolami i oryginalnie

wydaje mi się że towar na tyle niszowy że raczej nie masz co liczyć na kilku producentów, zamienniki, opcje i wysyp ofert na allegro

Opublikowano
alternatywę masz w Castoramie z metra, będzie taniej ale napewno nie tak fajnie z nadkolami i oryginalnie

coś już sam zrobiłem z agrowłókniny ale tak jak piszesz, nie jest to tak dobrze skrojone.

Przewożę na krótkich odcinkach (do garażu) psa i chcę unkinąć naniesienia syfu.

Opublikowano
Ja tez woze psa a pokrowiec zrobiłem sobie sam ze skaju zszytego zszywkami biurowymi, na wzór ori sprawdza sie super godzinka roboty.
Opublikowano
dla pieska świetnie sprawdza się taka wanna, wkładasz mu tam kocyk i jest super i dla pupila i dla auta, wanna nie jest nigdzie mocowana i wyciągasz ją w sekundę;

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=UB51&mospid=50329&btnr=51_5244&hg=51&fg=95

no tak ale w coupe to nie zda ezgaminu , po złożeniu tylnych siedzeń pies właściwie przeb ywa w części pasażerskiej.

Pozostaje kupienie firmowej maty.