Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, pojawił się u mnie następujący problem. Wszystko działało ok - mam na myśli bluetoth, łączył, skopiował książke itp i nie było najmniejszych problemów, jednak od kilku dni nie wiedzieć czemu nie mogę zaznaczyć w opcjach "bluetoth" tego ptaszka tzn. nie moge go aktywować, miał ktoś z takim czyms do zyniena?Próbował już kilka razy włączająć bluetoth w swoim tel, próowałem łączyć itp. Raz mi sie udało jednak z ciekawości od razu go wyłączyłem i znowu nie moge go włączyć. Przypominam, że wczesniej jak latałem samochodem wszystko było jak najbardziej ok!..pomóżcie..co zrobić?

Dzięki za sugestie

Maat

Opublikowano
Kurcze własnie nic nie ruszałem...to stało się z dnia na dzień. Jedyna sytuacja jaka przychodzi mi do głowy to, to że kilka dni temu padł mi soft w telefonie, wrzuciłem nowy soft i połączyłem sie ponownie bez problemu z bluetooth i śmigało jak trzeba...a od kilka dni nagle mam problemy z włączeniem bluetootha w Beemce...dzisiaj próbowałem kilka razy przyciskałem, trzymałem nic..tak jak mówie kilka dni temu udało mi się włączyć po kilku próbach i wciskaniu kilka razy idriva, ale to raz i potem już nagle nie moge włączyć tego bluetooha;/ :mad2: