Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Rozważam założenie LPG do mojej E39 jest to 520i M52B20. Nie zalezy mi na mocy itd (w koncu najslabszy silnik mam:) ) potrzebuje wygodne auto do jazdy po miescie i rzadziej w trasę o obnizonych kosztach spalania. Chciałbym założyć dobrą instalacje- nie istotne koszty- byle by była optymalna dla tego silnika i założona przez kogoś kto ma o tym pojęcie ( jak wiemy nie każdy gazownik wie co robi)- czy ma ktoś doświadczenie z tym silnikiem w LPG- jesli tak to proszę o opinie, sugestie jaką instalacje wybrać i gdzie ewentualnie zakładać(jesli ktoś z okolicy)

Pozdrawiam

---------------------------------------------------------------------------------

e39.jpg

---------------------------------------------------------------------------------

http://forum-lines.ru/rez/ab194510.gif

Opublikowano

dobry warsztat w Gliwicach na dworcowej. zakładałem u nich instalację już w 3 autach i na razie wszystko OK.

Bardzo dobry warsztat w Zawadzkiem (opolskie). Ostatnio zakładałem tam instalację do Zafiry i poprawiałem w E30.

Stag 300 bardzo dobrze się spisuje. W Zafirce 2.2 brak jakichkolwiek różnic, a i spalanie nie jest dużo wyższe.

Jak chcesz jakiś kontakt to pisz.