Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jakie polecacie żarówki żeby rzeczywiście świeciły mocniej i na ładny biały kolor w mojej e32. Kupiłem kiedyś tanie które niby miały tak świecić ale było bez różnicy, zastanawiam się czy np philips, bosch na których pisze, że świecą mocniej i na biało, dały by taki efekt??
Pozdrawiam
Opublikowano

Pierwsza rzecz - wyczysc soczewki reflektorow.

Slyszalem, ze dobre sa Osram, chyba Nightbreaker sie nazywaja. Nie stosuj zadnych wynalazkow o podwyzszonym watazu, przegrzeja i uszkodza reflektor. Zarowki o zwiekszonym strumieniu swietlnym, nawet renomowanych firm, maja o wiele krotszy zywot, niz normalne. Nie staraj sie kupic zarowek swiecacych niebieska poswiata i majacych niebieski filtr. Guzik to daje i nie uzyskasz efektu xenonow, a zabierze to troche swiatla.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano

Pierwsza rzecz - wyczysc soczewki reflektorow.

Slyszalem, ze dobre sa Osram, chyba Nightbreaker sie nazywaja. Nie stosuj zadnych wynalazkow o podwyzszonym watazu, przegrzeja i uszkodza reflektor. Zarowki o zwiekszonym strumieniu swietlnym, nawet renomowanych firm, maja o wiele krotszy zywot, niz normalne. Nie staraj sie kupic zarowek swiecacych niebieska poswiata i majacych niebieski filtr. Guzik to daje i nie uzyskasz efektu xenonow, a zabierze to troche swiatla.

No chyba będę musiał wyczyścić. Nie chcę niebieskich właśnie tylko białe, dzięki Kolego za odpowiedź.

Pozdrawiam
Opublikowano

witam

proponuje Osram Nightbreaker Plus - daje ladne biale swiatlo lub Osram Cool Blue Hyper White 5000K ktore daje biale swiatlo z lekka nuta blekitu

osobiscie posiadam Nightbreaker ale zamierzam sie do kupna tych drugich.odradzam kupowania ledowych h7/h4-daja ladne swiatlo ale wogole nie oswietlaja

pozdrawiam

Opublikowano
Dzięki koledzy, zdecyduję się na któryś z tych dwóch :)
Pozdrawiam