Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Otóż jestem z Łodzi to nie omieszkałem zobaczyć auta. Poszukuję od jakiegoś czasu stanu kolekcjonerskiego dla kolegi. Poniżej przytaczam opis sprzedawcy:

"Auto w perfekcyjnym stanie dla fana BMW, nie wymaga najmniejszego wkładu finansowego. auto w 100% bezwypadkowe. Proste, bez najmniejszych śladów korozji. wszystko sprawne, środek zadbany, nie palony. Auto używane okazjonalnie. ZAMIANA na uto do 3000 zł. Zapraszamy do oglądania auta oraz na jazdę próbną. 2x zmieniarka CD."

Link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/bmw-730-zamiana-dla-kolekcjonera-C19967554.html

A wyszło jak zwykle. Auto ma skorodowane oba przednie błotniki, zarówno przy kierunkowskazach jak i na dole przy listwach i rantach. Korozja na obu nadkolach z tyłu. Korozja na listwach dolnych drzwi. Zupełnie skorodowane nawet chromowane obramówki lamp, czego w życiu nie widziałem. Wszystkie cztery narożne części zderzaków obtarte. W środku strasznie wyciochrany, skóra na kierownicy już tylko matowa. Nie miałem ochoty nawet zapalać, auto zupełnie bezwartościowe.

Ponadto jeżeli ktoś ma śliczne M30 na sprzedaż, chętnie zobaczę. Pozdrawiam

Edytowane przez ttrol
pozdrawiam Bartek
Opublikowano
No cóż takie są realia i większość E32 takich jest po co pisać głupoty i potem dostać oklep od kogoś co naprawde daleko po samochod by jechał. Chyba większość ludzi pisze pod kątem że samochód ma ponad 20 lat to jak na ten wiek jest ok blacha sie nie obsypała pali i jeździ więc ideał
Opublikowano
No niestety " chlyt marketingowy" . Ja jak pierwsza piatke kupowalem totak bylem podjarany ze nawet nie zwracalem na nic uwagi. Lakiernik mnie potem skasowal 2 tys :)

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
e32 to napewno nie z komisu tylko od kogoś z forum kupować ze znaną historią.
E32 740i shadowline 93 http://bibainfo.pl/pub/91/193/208/103/2011/07/29/222713/7346/sygnatura.jpg
Opublikowano

a tam nie prawda ja swojego longa kupiłem z komisu udało mi się i tyle dobrze sprawdzisz auto i jest ok.

Ale oglądałem inne w komisach to to były wypacykowane padliny...

Opublikowano

Ja mieszkam w łodzi,coodzienie ogladam BMW e32 i jak weszłem na to ogłoszenie myslałem ze to ładny samochód w super stanie ... Pojechałem do komisu blacha bardzo słaba cały spód w korozii,gdy odpaliłem silnik było słychac stuki ... Silnik na 100% jest przegrzany w koncu manual ...

Samochody które sa w Poznaniu sa bardzo wyjezdzone tak jak ten egrzemplarz ..

Wiecej nie bede sie wypowiadał o tym samochodzie bo to ruina !! Nikomu nie polecam sa lepsze stany na allegro ale znów daleko trzeba jechac ...

Pozdrawiam :)