Skocz do zawartości

320i 90rok KABLE WN!jakie?pilne!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Janmor to najgorsze badziewie ja do swojej założyłem i paliła na dwa gary :duh: wielka lipa . Mechanik mi podpisał że kable sa do d..py i oddali po reklamacji kasę. Ja też miałem stare bremi. Sprawdzałem jeszcze championa tez lipa. Zainwestowalem bo sie wkurzyłem i kupilem za 560 nowe bremi z czujnikiem od razu wymieniłem świece na ngk kupiłem noą kopułkę boscha i nowy palec boscha. Chodzi jak brzytwa i jestem zadowolony że zainwestowałem Nie kupuj lipy. Jak nie masz kasy to poszukaj gdzieś używanej bety z kablami bremi i wymień ten zły na uzywany dobry bremi. Potem kup sobie komplet.Nie kupuj polskiej lipy :hand:

Freude am fahren

http://img481.imageshack.us/img481/483/img0050ek9.jpg

Opublikowano
Nie no jasne!Dlatego kupiłem NGK za 560 zł po wcześniejszej przymiarce POWER TEC za 200 zł wiedziałem już że na tym nie oszczędze.Ja z kolei nie polecam POWER TEC-a kabli,u mnie też nie palił na któryś gar,po 10 min byłem już w sklepie i oddałem.Świece też mam NGK.MOŻEMY TEN TEMAT UZNAĆ ZA ZAMKNIĘTY.dziękuje serdecznie wszystkim za pomoc.
Już po E30...teraz szukam...szukam...hmmmm....może E36 325 Cope.