Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam a wiec chodzi mi o to ze mam navi mk2 próbowałem wgrać spolszczenie nie stety jakoś nie idzie wszystko gra do momentu wyskoczenia komunikatu ze zostało 6 minut ale to nigdy sie nie kończ wiec o co chodzi z tym softa mam (sw 2 1-81) jest jakiś nowszy czy coś może. :oops:

http://images50.fotosik.pl/1105/915d9cd5aa7417a2med.jpg

Edytowane przez mdc
Opublikowano
Spolszcanie może potrwać nawet pół godziny i zalezy w głównej mierze od kondycji czytnika. Rekordzista spolszczuł mi sie może w 3-4 minuty, a rekordzista w druga stronę potrzebował z 45 minut. Dobra metodą jest zapakować soft do czytnika i pojeździc autkiem (spolszczyły się w ten sposób auta, co albo wypluwały płytę, albo zatrzymały ja i stanął pasek progresu).
Opublikowano
no ok próbowałem jeździłem długooo i nic dalej pisało że pozostało 6 minut pasek instalacji na wet się nie pojawia pisze ze instalacja w toku czas 6 minut :( :cry: jakieś inne pomysły ???