Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na poczatek chcialem sie z wami przywitac i przeprosic ze pewnie w zlym miejscu zakładam temat.

A wiec mój problem polega na tym ze samochód zamyka sie dobrze i z kluczyka i guzika w srodu pojazdu ale juz z otwarciem jest gorzej czasami otworzy czasami za 8 razem otworzy slychac tylko takie cyk cyk ala pukanie wiec wyczytalem na forum modul na 1000 procent wiec ok pojechalem na szrot kupilem i dalej to samo i na jednym i na drugim kluczyku kluczyk ma 3 guziki co to moze byc prosze pomuzcie jestem a ANGLI wiec nie moge sobie pozwolic na jazde po mechanikach bo po 1 sa to glaby i kaza mi wymienic klocki a po 2 kasuja jak za zborze

Opublikowano (edytowane)

hmm,

jak usuwa sie swoje posty ?

Edytowane przez croowab
Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
To twoim zdaniem jest mozliwe jest ze ten drugi modul tez nie jest dobry i czy po wymianie tych przekaznikow bedzie wszystko chodzic na 1000000000 procent czy to jest tylko przypuszczenie gdyz u wiekszosci tkwi ten problem akurat w module jesli tak to za miesiac jade do polski wyciagne modul kupie te przekazniki i zamontuje pozdrawiam i dziekuje za wypowiedzi i zrozumienie ale jestem juz zdolowany a te przekazniki to gdzie mozna dostac ?!
Opublikowano

U mnie tak było ze po kupnie innego modułu przekaźniki tez nie działały za pięknie.

Otwarłem je, przeczyściłem styki i od roku jest bajka :D

Opublikowano

w linku masz odnosniki do fotostory, i tam amsz podane nr przekaźników, wpisz w google.. znajdziesz.

uważąj, bo u mnie w jak już padły, to nie mogłem auta otworzyć ani z pilota ani z kluczyka..

Będziesz Mógł Więcej