Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie i za ile mogę kupić radio CD/mp3 do mojego BMW 523i?

Oraz, takie pytanie trochę nie na miejscu:

Jak mogę zmienić język w samochodzie? Mam bete z austrii i jest cały interface jest po niemiecku, a chciałbym mieć po eng lub pl. No nie wiem jak mógł bym go zmienić.

Opublikowano

Może źle sformułowałem pytanie.

Chodzi mi o odtwarzacz płyt CD - z muzyką/mp3. Bo w samochodzie jest fabryczne radio kaseciak, a ja wolałbym mieć na płytki CD.

Może teraz mnie zrozumiesz - jeżeli nie to już nie wiem czego ty nie może pojąć.

Opublikowano
Gdzie i za ile mogę kupić radio CD/mp3 do mojego BMW 523i?

Odpowiadam zatem na Twoje pytanie.

Radio możesz kupić :

1 w sklepie

2 w sklepie internetowym

3 na allegro

Odtwarzacz możesz kupić za tyle, ile masz pieniedzy przeznaczone na radio.

Opublikowano
A możesz podać jakieś takie radyjko za około 200-300 zeta? Ale żeby po włożeniu jakoś to schludnie wyglądało.

Jeśli masz E39 to jak dla mnie żadne radio 1din nie będzie wyglądać tam schludnie , za oryginalny cd muszisz zapłacić na allegro około 450 zł ale to zwykłe cd audio.

Jeżeli zależy ci na MP3 to dobrym rozwiązaniem będzie xcarlink , emuluje on oryginalną zmieniarkę i nie szpeci wyglądu , dodatkowo jeśli masz kiere z multifunkcją to będzie działać jak z oryginalną zmieniarką ( na kierownicy będziesz mógł zmieniać utwory i regulować głośność a na radiu zmieniać katalogi od 1 do 6)