Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na pierwszy rzut oka wyglada dokladnie jak moje 'przed LCI'. Wg mnie powinny pasowac, bo nie sadze zeby podczas face-liftu ingerowali w strukture podlogi (ale pewien nie jestem, poczekaj na rade kogos pewnego w 100%). I nie sa czesciowo elektroniczne, tym przyciskiem pompuje sie i opuszcza powietrze z boczkow.
Opublikowano
Na pierwszy rzut oka wyglada dokladnie jak moje 'przed LCI'. Wg mnie powinny pasowac, bo nie sadze zeby podczas face-liftu ingerowali w strukture podlogi (ale pewien nie jestem, poczekaj na rade kogos pewnego w 100%). I nie sa czesciowo elektroniczne, tym przyciskiem pompuje sie i opuszcza powietrze z boczkow.

Hmm w obecnych nie mam tego przycisku.

Będzie trzeba coś programować/ dokupwać jeszcze?

Opublikowano
Bo jak napisales masz standartowe fotele, przyciski sa przy sportsitze. A co do montazu to poszukaj dobrze na forum, wydaje mi sie ze bylo juz to opisywane.
Opublikowano
nie, wystarczy pociagnąc prąd do nich i tyle

A w przypadku tych które mają regulacje elekryczną - trzeba coś programować czy też tylko podpiąć zasilanie?

Opublikowano

sam jestem w trakcie przekładki foteli w mojej e87. Były zwykłe z pompowanymi boczkami a zamontowałem sportowe (m-pakiet) z półelektryczną regulacją. Czeka mnie jeszcze pociagniecie do nich elektryki, gdyż nic nie działa :( tu jest odnośnik do innego forum (po angielsku) gdzie jest sporo informacji dotyczących przekładania foteli. A tak na marginesie to fotele były z marca 2008 a włożyłem do 1 er z 2004 roku :)

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=480313