Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Planuje montaz oryginalenj navi BMW 16x9 do mojego touringa. W tej chwili mam tylko marne radyjko bmw bussines z kaseciakiem i zmieniarka. Marny dzwiek, brak basu...no i ubogi wyglad.

Najbardziej interesuje mnie GPS, Radio, CD, mozliwe ze TV. Nie bede zawracal sobie glowy telefonem.

Pytania:

Jakie urzadzenia oraz wiazki sa potrzebne do kapletnego montazu tej navi???

Jak to wyglada z technicznego punku widzenia? Czy konieczne sa jakies przerobki?

Dysponuje moze ktorys z kolegow jakas instrukcja co i jak podlaczyc??

Wstawielem juz pare takich urzadzen, m.innymi w mercach ale w tym wypadku nie orietuje sie wogole :mad2: :mad2: :oops:

Prosze o wasza pomoc!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Poszukaj informacji na temat instalacji oryginalnej Navi w odpowiednim dziale tego forum:

viewforum.php?f=91

Właściwie to tam powinieneś założyć ten temat.

A od siebie jeszcze ci dodam że zamontowanie oryginalnej navi 16:9 nie zmieni jakości dźwięku w twoim aucie. Ja mam u siebie taką nawigację oryginalnie i na standardowych głośnikach gra to beznajdziejnie.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Witam.Montaż navi to już gruby temat. Oprócz szeregu urządzeń potrzeba ładny kawałek wiązki.Najlepszym rozwiązaniem będzie wymontowanie wszystkiego z jednego auta,najlepiej gdy będzie ono takie jak twoje(przed lub po lifcie).Zbieranie części z rożnych źródeł może zapędzić cie w ślepą uliczke,ale nie musi. Potrzebujesz:monitor,tuner,czytnik,radio,zmieniarka,anteny na oba słupki,antenę na szybę tylną,stelaż do bagażnika oraz komplet wiązek.